Инфо:

Duki Daso

Duki Daso постои повеќе од 15 години, како компанија која продава стилски и прифатливи колекции на модни чанти, ремени, шалови, накит, чевли, капи, очила за сонце и друга галантерија. Брендот “Дуки Дасо” е заштитен во 2010 година, а денес е заштитен во 20 земји од целиот свет. Сите дизајни се направени во Македонија.

Translate in English»