ZIA

ZIA е модерна компанија која се одликува со флексибилност, професионализам и динамична стратегија на развој. Од самото основање се позиционираше на пазарот како препознатлив бренд за накит. Брзиот одговор на барањата на пазарот и професионалниот однос со потрошувачите ја дефинираше ZIA како компанија од доверба која активно се шири на пазарот. Идеологијата на брендот ZIA се темели на концептот дека секоја жена заслужува квалитетно парче накит по достапна цена. Накитот e хипоалерген, водоотпорен, не менува боја во допир со вода и парфеми, притоа секое парче накит доаѓа со доживотна гаранција против корозија и сертификат за квалитет

Translate in English»