Инфо:

Zeiss Monokl

Zeiss Monokl

Цајс Монокл Доо е претпријатие за продажба на врвни оптички производи и услуги. Основната дејност на претпријатието е продажба на диоптерски рамки, контактни леќи и наочари за сонце.

Благодарение на својата врвна понуда и професионална услуга, Цајс Монокл  е во позиција да на своите потрошувачи им понуди светски познати брендови на сончани наочари и диоптерски рамки како што се Gucci, Tom Ford, Christian Dior, Dsquared2, Roberto Cavalli, Prada, Bvlgari, Dolce&Gabanna, Carrera, Police, Ray Ban и многу други.

Она што ја прави нашата оптика уникатна е спојот на долгогодишното искуство на нашиот тим во пружање на професионални услуги на купувачите и квалитетот на производите што ги нудиме со што купувачите добиваат незаборавно шопинг искуство.

Нашата цел е да воспоставиме професионален и ефикасен однос со нашите купувачи и да им понудиме комплетна услуга и сервис, штедејќи го нивното време и пари.

Translate in English»