Инфо:

MAGNETIK GALLERY

Галерија Магнетик е најголемиот луксузен мултибренд во Скопје. Спој од 9 софистицирани модни брендови: Max Mara Studio, Leisure, Marella, Weekend Max Mara, Sportmax, Liu Jo, Patrizia Pepe, Joseph Ribkoff, Paul&Shark

Translate in English»