Инфо:

Studio Moderna / Top Shop

Со единствена инфраструктура, Студио Модерна е единствената компанија присутна на 21 пазар во централна и источна Европа; вертикално интегрирана машина за продажба повеќе од 20 години и искуство во креирање решенија за потребите на купувачите; пристап до 400 милиони луѓе во централна и источна Европа.

Дормео е бренд кој нуди поквалитетно спиење и удобност за луѓето во спалната соба, но и пошироко. Ние знаеме дека спиењето и удобноста се екстремно важни и затоа на нашите клиенти им го нудиме само најдоброто.

Производите Дормео ги следат најмодерните трендови во грижата за Вашата благосостојба и направени се од најмодерните материјали, според најновите производни процеси.

ТопШоп е еден од најголемите повеќеканални малопродажни ланци во централна и источна Европа. Уште од своите почетоци во 1996 година расте рапидно и сега е присутен на 5 ТВ шопинг канали во живо, 21 мултинационални веб страни, 135 брендирани сопствени малопродажни продавници продавајќи познати брендови.

Translate in English»