Smart Living & KARE

Добредојдовте во местото каде што владее Радоста на живеењето!
Уникатност, различност и квалитет во понудата и избор на мебел, декорации и осветлување за домот.
Смарт Ливинг речиси деценија ипол успешно го пренесува искуството на купувачите за тоа што значи концепт продавница за мебел. Во рамки на понудата вклучува голем број европски брендови за кои е ексклузивен застапник, меѓу кои и германскиот бренд КАРЕ, кој ќе ве расположи со својот специфичен и препознатлив дизајн!
Повелете во нашиот салон кој ќе ви овозможи едно сосема поинакво дизајн-искуство!
Продавницата на Smart Living & KARE е твоето ново омилено место за шопинг во Сити Мол!
Translate in English»