Nu House

Nu House & Friends e специјализиран бренд за палачинки со Нутела. Но, на менито може да најдете и останати солени и слатки вкусови. Новиот Nu House & Friends е лоциран во Skopje City Mall, во делот за храна,  ова е местото каде што ќе може да уживате во најубавите палачинки во градот.

Translate in English»