The CUBE – Escape Room

The Cube Escape Room e место каде адреналинот скока до воздух. Тука ќе доживеете вистинско авантуристичко искуство. Заедно со вашите пријатели, семејство или колеги имате можност да влезете во сосема друг свет, да го одберете вашиот жанр, хорор, авантура, мистерија, детективки приказни и да пробате за 60 минути да ги решите сите загатки и да излезете од собата.

Translate in English»