Markt

Ги користиме само најдобрите и најсвежите намирници и приготвуваме се во нашата кујна. Секој сос е направен по наш рецепт, без вештачки бои и без додадени вкусови. Една од најважните цели при готвењето е да ги задржиме хранливите состојки во секој оброк кој го приготвуваме, затоа нашата храна никогаш не е “over-cooked”, а оддамна сме заборавиле што е пржење.

Translate in English»