Инфо:

RESERVED

Reserved е бренд чии колекции ги рефлектираат последните трендови, комбинирајќи класични дизајни со оригинални и впечатливи модни препозиции.
Својата инспирација ја црпе од мултикултурализмот на големите метрополи од Европа и Америка, но исто така и од секојдневните урбани стилови од Токио и Сеул. Брендот има женска, машка и детска колекција. Reserved нуди различни колекции кои ги рефлектираат последните трендови, минималистички колекции и одличен квалитет

Translate in English»