Инфо:

Mango

Мода за урбана, атрактивна и модерна жена. Секоја сезона Mango нуди облека и модни додатоци кои се во согласност со најновите модни трендови, дополнети со квалитет и разумни цени.

Иако е шпански бренд со седиште во Барселона, стратегијата на Mango е да има што поголема интернационална застапеност, што резултира во отворање на 2.415 продавници во 107 земји во светот.

Translate in English»