Инфо:

NewYorker

New Yorker значи урбана мода и најнови трендови. Со повеќе од 939 продавници во 32 земји, New Yorker припаѓа на едни од водечките модни компании наменети за оние кои се чувствуваат млади и на кои постојано им нуди најнови и најмодерни колекции по атрактивни цени.

Производниот асортиман содржи сопствени брендови: FISHBONE, FISHBONE SISTER (спортска и урбана облека), AMISU (мода за жени), тренди и опуштена машка облека SMOG, потоа, CENSORED (долна облека и костими за капење), како и секогаш достапните ACCESSORIES. New Yorker колекциите ги пратат интернационалните и сезонски модни трендови и ги комбинираат со безвременски основи.

Translate in English»