Инфо:

Oxette

Oxette е бренд за независни и модерни жени кои ја сакаат модата и ја користат да ја изразат својата посебност.

Oxette креира модерен накит, часовници и модни додатоци инспирирани од современата жена.

Продажната мрежа на Oxette е во повеќе од 25 земји низ целиот свет.

Translate in English»