Инфо:

O Bag

O Bag е италијански моден бренд основан во Италија во 2009 година под името Fullspot, со првичен главен фокус ставен на веќе добро познатите часовници O clock. Благодарение на иновативноста во материјалите (конкретно EVA полимерот) во 2012 година направена е првата ташна O bag. Сите форми на ташни и модни додадотци се карактеризираат со минималистички и модуларен дизајн. Покрај лесно одржливите материјали од кои се направени ташните и додатоци за истите, концептот на брендот ‘’Направи сам’’  стана уникатен и препознатлив во светот.  

Нашата продавница која се наоѓа во трговскиот центар Сити Мол во Скопје (единствена во нашата земја) кој во 2017 година се приклучи на големото семејство од 50 земји каде што се продаваат производите на овој италијански бренд. Сите производи може да ги погледнете во нашиот продажен салон или на социјалните мрежи Facebook и Instagram.

 

 

Translate in English»